Kumru Konaklı Boeing İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi kendilerini özgürce ifade edecek başarılı bireyler olarak yetiştirmek

Misyon: Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını; çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerimizi bilgili, dürüst, erdemli, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlı; sevgi ve saygı duygularına sahip öğrenciler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:50-15:00
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: Arapça-İngilizce
Servis Bilgisi: KUMRU ilçe merkezinden Öğretmen servisi vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Dögm Oku-yorum projesi
Proje Çalışmaları: 2022- Tübitak 4006 Ulusal kalite etiketi
Diğer Hususlar: (25.07.2024) Okulumuz ilçemize 12 km mesafede olup, öğretmen servisi vardır. Kumru veya Fatsa´da ikamet edilebilir. Fatsa´da ikamet eden öğretmenlerimiz kendi imkanları (dolmuş, otomobil vb) ile Kumru ilçemize gelmektedir. Kumru´da ev kiraları yaklaşık olarak 1500-3500TL arasında olup kaloriferli(kömür) daireler vardır. Fatsa kiraları ise tahmini 6000 ve yukarısı olarak değişmektedir. Kumru ilçemiz yaklaşık 30000 nüfusa sahip olup ulaşımı rahat ve kolaydır.

Telefon - 04526492055

WEB - https://konakliboeingimamhatip.meb.k12.tr

Adres - Konaklı Mahallesi Çavuşluk Sokak No6/1 Kumru/ORDU

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Yerleşim yerimiz 12 km uzaklıkta mahalledir. Yaklaşık 20-25 dk mesafededir.

Adres - Konaklı Mahallesi Çavuşluk Sokak No6/1 Kumru/ORDU

Ulaşım Kumru´dan Öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine uzaklık :85 km ilçe merkezine uzaklık :12 km(20-25 dk)